Monday, 20 August 2012

entry raya y xsenonoh tapi ikhlas :)

Hai :) 
Selamat Hari Raya blogger ! :))

hasil penilaian 1 : 
budak2 kecik ni datang rumah nak duit raya je bukan nk makan sangat pon 

hasil penilaian 2 : 
bila tuan rumah hulur sampul duit raya semua senyum automatik jalan keluar pakai selipar pegi rumah lain pulak

hasil penilaian 3 : 
bila nampak sampul amik duit je lepas tu sampul buang kat situ jugak. ha yang jenis ni mmg nak kena! -.-

hasil penilaian 4 : 
for those y buang sampul amik duit je ha mmg nak kena laaaaaaa! byk cntik! sesuka je buang sampah.

hasil penilaian 5 : 
based on research budak2 ni semua ada target nk kumpul duit raya. beratus ratus for sure la :)

hasil penilaian 6 : 
akan berusaha sedaya upaya until capai target :)

hasil penilaian 7 :
biasanya pergerakan berkumpulan. Jadi awas. HAHA :))


tapi apa2 pon yang penting sekali sedekahlah dengan ikhlas :) .
bak kata pepatah " cuba menghulur melalui tangan kanan tanpa diketahui tangan kiri " :) 



8 comments:

  1. Selamat Hari Raya :)

    Jemput Baca/Komen .

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya cik fie ;)
      dah lama baca. tapi harini baru rep .
      hehe.

      Delete
  2. kah kah kah...bergerak dalam kumpulan eyh? macam pengganas plak hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la haha :)
      bukan pngganas tapi its like
      pencetus suasana supaya xneves!

      Delete
  3. patutnye bdk2 xleh pegang wet byk2 kan? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. true :)
      ms kecik dulu mak slalu amik duit bila lepas raya
      simpan kat bank -.-

      Delete

Kindly drop some comment here. i'll reply once you comment. Please avoid from comment harsh words :)