Tuesday, 24 April 2012

cuti itu nikmat

aku tahu ni benda yg student sentiasa tunggu2. balik kampung cuti sem ! 
same goes here -.- 

kereta api pertama
boleh makan tanpa bayaran or any tax . maklum la mkn bege mcd asyik kena tax je -.-

kereta api kedua
dilayan mcm puteri. haha :)) wuhuuuu.. siap mak tya lagi nak makan apa, ape lagi aku demand la pulak tunjuk merajuk kononya xnk tu xnk ni. amboi amboi byk cantik kan!

kereta api ketiga
dpt mkn sedap2 masakan mak :D dgn kata lain ms utk buli mak, yela bila lagi ank bgsu prmpuan balik. buli2 aku pon aku masak jugak okay jgn nk assume aku goyang kaki je :P

kereta api keempat
aku buli adik aku. bahahaha. suka suh dia buat tu la buat ni la. kih3. yg penting dia ikut je aku suh buat apa. and mcm biasa aku pndai brlakon buat muka letih pastuh suh dia masak la buat air la.basuh pinggan la, berani dia ingkar perintah aku ha siap la rambut dia jadi mgsa nanti.  haha. :D 

kereta api kelima 
xpernah time cuti aku buat assigment. pastu balik kolej kalut mcm cicak!!  time nk balik kg niat dlm hati tu mmg ada la nk buat asgmnt la tu  la ni la. buku bukan main byk aku bawak balik  nk patah bahu woiiii.. kununnya nk achieve mission la kan. nak tak nak bawak balik pon xstdy jugak -.- so kiranya mission kelima ni sentiasa  failed :)

kereta api keenam
apa aku buat time cuti mostly spend time with family maklum la saat nk manja manja dgn mak bapak . saat nk habiskan duit pun ada jugak . kita kena appreciate time macam2 ni sebab bukan selalu kan tmbh pulak bukan senang nak amik kesempatan mcm tuuuuu :D 



 en bf bagi spek tq dear! :) 



* kalau amik gbr no satu, nmpk tak msg2 tunjuk muka suci nak balik kg ;)



18 comments:

  1. selamat cutiiiii. chah bru lepas mid sem. blik uum jd mcm xcukup tgn buat keje sebb kereta api no lima lah~ hahaha =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ms. Scha : hahaha :) same goes here lah! tapi skrg tgh mid sem so tgh berpoya2 lagi ni.soon da balik kolej kalut mcm cicak lah jwbnye -.-

      Delete
  2. wahh, cantiknya owner blog ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi :) mcm tu pulak kan. thanks Adik Amanina :)

      Delete
  3. amboii byknyer kereta api dia hehehe ;D dhsyat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasala fiqa :) haha. kalau dah malas tu mmg kereta api byk.

      Delete
  4. ~sangat la suka dengan semua kereta api comel tue..haha
    perangai sama ja >_<

    ReplyDelete
  5. erk....hamboih.....bukan men agy kereta api dia yerk...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. si kiut lavender :) hehe. sajaaaaa. xde koje

      Delete
  6. i like holiday~

    selamat cuti2x malaysia...yeahhhh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuti dah habis, nasib baik uitm provide cuti lagi :D

      Delete
  7. selamat bercuti.. jgn nakal2 tau =)

    ReplyDelete

Kindly drop some comment here. i'll reply once you comment. Please avoid from comment harsh words :)