Wednesday, 29 February 2012

aku sgt perlukan benda ni. Please!

soon aku da xde ms nk mghabiskan masa aku mgadap benda benda menaip y sama jenis dgn benda ni. 
So b4 aku bnyk ckp tu ini tu ini trs je main point . kan nk strt sem baru kan? so aku sgt2 memerlukan brg2 tu tu tuuuuuu ...
.....

heels
aku perlukan makhluk ni utk kua pgi mana2 selain pegi kelas . acecehh..cover nampak! haha.. kua pegi date,auuww auuw.haha. dah diam! ak suka pakai heels xpon wages sbb nak bagi tinggi sikit . xnk tinggi sgt . biasa2 je. sedang sedang :d heee . lau pakai tggi sgt nanti aku lagi tinggi dari pokok! HAHA . keji.

kelas uolssssss .... juling mata tengok! 

flat shoes
aku perlukan shoes sbb nak pakai pegi kelassssss :( aku xrela pakai heels pegi kelas sbb nak kena turun tgga naik tgga batu caves kt puncak alam tuh! letih nyahhhhhh!!! btw 2 makhluk heels n flat shoes tu berbeza ke? OF COURSE! aku pnh pkai flat shoes vincci nk djadikan crta sakit kaki bila pakai . sedih uolss.. sbb aku suka kasut tu . kaler ijau ,mcm pic atas tuh . last2 aku gigit kasut tuh dgn hrpan xnk bagi sakit kaki bila pakai . HAHA lepas ni hopefully xkn jadi cm tu dah, korang pakai kasut apa? share la share laaa :) 


comel kan? aku suka kuning, sbbnampak cantik.

foundation
nak guna benda ni . nak try yg jenama baru . benda ni memerlukan khidmat byrn dari mak trsyg . HAHA. save bajet . wuuuuuuu  >.< tgh usya2 maybelline punya . ramai yg pakai bnda tu an delok jgk la kan . korang pakai apa? ek? elok x? share laa :)
btw nak tya korang product maybelline kat bwh ni okay ke x? =.=




moisturizer
yg ni pun diperlukan jugak . heeeeeeeeeeeeeee :D xwajib tapi HARUS! sape xsetuju duk diam2! aip aip! pilihan hati memilih garnier . pulakk.banyak tol pilihan hati . xpe. we'll see soon yg mana better . :D tapi biasanya aku akan pilih which one product tu bau dia best ,pelik kan? mmg la.aku pun xthu nape aku mcm tu . tabiat. haha :) pilih which one y wangi then beli. 1 perkara pelik . alaaa jgnla kutukkk..biasala manusia ada bnyk jenis. :)

baju
errrr... yg ni mmg selalu aku beli thts y loker aku kat kolej penuh dgn baju2 . baju y pakai sekali pun ada 
>.<  encik bf  selalu kata nk beli baju y ke berapa ribu. HAHA :) kalau aku ada adik prmpuan kan bagus.sah2 aku bagi je dia baju . untung sape jadi adik aku. HAHA :D 

jeans
please please please :) 

makhluk2 lain akan menyusul kemudian . gila gelojoh kan ? semua nak . normal la kan ? girls out there please i need ur support! 
HEEEEEEEEEEEEEEEE :)
tapi jgn terlalu boros. kena bijak berbelanja :)

11 comments:

  1. klau heels sya jrg pkai, e2la spasang je kt rmah haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh :) untunglah leh spend money beli benda lainn. haha :)

      Delete
  2. Amboih! banyaknye.. Jangan boros ye.. :)

    ReplyDelete
  3. saye gune safi balqis jer.ok jer.sesuai ngan kulit..heheh..maybeline tuh bukan mahal ker..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. liaaaa :) safi okay ek? mostly mmg ramai pon kan, mybline hrga dia blh la. mhl mmg kdg2 mhl jgk. hopefully my mum bermurah hati :D

      Delete
  4. nnti abe blikan kasut wrna warni tuh

    ReplyDelete
  5. pt masuk sila shopping okey sis??? :P hihihi kite pom nk sopping gak nii eheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. jommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! :) haha!

      Delete
  6. lina pun pakai product sama dgn awak :)
    tapi kulit awak already cantik

    ReplyDelete

Kindly drop some comment here. i'll reply once you comment. Please avoid from comment harsh words :)